Diensten

Context Management

Als ervaren mediaprofessionals brengen uw organisatie, de markt waarop u opereert en uw ‘wereld’ nauwkeurig in kaart. Maar voordat we daarmee bij u komen, zijn wij reeds begonnen uw werkveld te bestuderen en de recente aandacht voor uw organisatie in de media te verzamelen en grondig te analyseren. Zodra we alle relevante  inhoudelijke, redactionele, juridische en dergelijke informatie hebben verzameld en uw verwachtingen, wensen en eisen in kaart hebben gebracht, definiëren we uw interesseprofielen.

Op basis van dit profiel stellen we uw (nieuws)feeds samen. Context Management  is een innovatieve service die gebruik maakt van de taaltechnologie van Open Sahara. Hierdoor kunnen onze mediaspecialisten gerichter naar relevant informatie zoeken, teksten met elkaar verbinden en patronen herkennen. Zo verhogen we de kwaliteit van uw informatiedienst en verlagen we tegelijkertijd de beheerskosten.  

 

 

 

 

Commercieel Interimmanagement en advies

Hierbij ligt de nadruk op het ondersteunen van commerciele trajecten. Wij bepalen doelgroepen, stellen een marktbenadering vast, richten targets in en toetsen die. In samenwerking met de klant maken wij een veranderplan en realiseren succes.

  • Advies bij ontwikkelen van media-exploitatieconcepten
  • Advies bij content-digitaliseringsprojecten
  • Advies bij content-inkoop (leverancier selectie m.b.t. digitale content)
  • Advies bij auteursrecht, beeldrecht en intellectueel eigendom
  • Advies bij media-monitoring en -analysetools


Advertisements