Beloofd is beloofd.

TabletTouch Event

Beloofd is beloofd. Er komt een serie inspirerende events aan over de tablet: de TabletTouch Events. De eerste is op 14 december en zal gaan over de inzet van tablets op de zakelijke markt. (zie ook http://www.meetup.com/TabletTouch/)

Verschillende sprekers laten hun licht schijnen over de mogelijkheden van tablets voor bedrijven.

  • Hoe kun je klanten bereiken met de nieuwste technologie?
  • Welke tools zijn er, en waaraan bestaat nog behoefte?
  • En hoe zorg je dat nieuwe toepassingen hun geld opleveren?

Experts uit de uitgeverij, de marketing en de IT zijn uitgenodigd om de ontwikkelingen vanuit hun perspectief te schetsen en hun visie te delen. Ook de praktijk komt aan bod: hoe maken bedrijven nu al gebruik van de mogelijkheden van de tablet?

Een van de sprekers is Hans Janssen, die ruim 20 jaar ervaring heeft in de uitgeverij en sinds 2007 aan het roer staat van softwarebedrijf Woodwing. En daarvoor was hij onder andere directeur IT bij de Telegraaf Media Groep.

Ook Ingmar de Lange voert het woord; hij richtte Mountview op, een bureau voor merkinnovatie, en schreef A Useful Guide To Brand Utility over de mogelijkheden van digitale media voor merken. Deze en andere sprekers zullen de deelnemers zeker inspireren en nieuwe inzichten aangeven.

En het zal niet blijven bij deze ene keer. De TabletTouch Events moeten een terugkerend trefpunt worden. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen en de mogelijkheden van tablets in de corporate markt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s